Vint Amersfoort: vintageparadijs

Vint Amersfoort: vintage meubels, kleding, lampen en accessoires

Eindelijk weer bij Vint geweest! Een half jaar geleden was ik er voor het eerst. Helaas met jengelende kinderen, zodat we er doorheen geracet zijn. Nu was ik met een vriendin die net als ik enorm van vintage houdt. Vint zit aan de Nijverheidsweg-Noord in een loods aan de van ruim duizend vierkante meter. Zodra je binnenkomt komen de heerlijke lunchroomgeuren je al tegemoet. Meerdere ondernemers bieden hun vintage waren aan, zodat er een heel groot aanbod is van vintage meubels, kleding, servies en nog veel meer. De prijzen variëren. Het is natuurlijk logisch dat designstukken aan de prijs zijn, maar ook mensen met een wat kleinere beurs kunnen bij Vint iets leuks scoren. Het is de bedoeling dat er in de toekomst ook workshops georganiseerd gaan worden. Ik ben benieuwd!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *