Dé tas

Elke vrouw heeft er standaard te veel: tassen!
Ik weet niet welk gen ervoor zorgt, maar als ik voorbij een mooie tas loop gaat er altijd een belletje rinkelen. ‘Pick me, pick me.’ Zo door de jaren heen heb ik wel geleerd om afscheid te nemen van de exemplaren die ik niet gebruik. En ben ik ook heel handig geworden in het overpakken van de ene naar de andere tas zonder iets te vergeten. Maar het liefst heb ik gewoon één tas die alles in zich heeft. Die staat bij alle soorten kleding, die de juiste handige vakjes heeft, waar makkelijk een vlek uit te verwijderen is enz. enz.

Toen ik bij Vint was in Amersfoort (ja die winkel waar ik eerder over schreef) zag ik er een hangen die dicht in de buurt komt bij dat ideaalplaatje in m’n hoofd. En nu hangt hij te pronken aan de kapstok en is hij niet meer weg te denken uit mijn bestaan. Ik ben verliefd! Op een prachtige leren vintage tas. Uiteraard nog zonder vakje voor de smartphone, maar wél met drie ritsvakken en een sluiting die nog werkt. En raad eens… Er is zaterdag al een glas rode wijn overheen gegaan en de vlekken gingen er zonder problemen af! 🙂

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *